Website ontwerp voor de lancering van het merk DataBalk.nu.

Website ontwerp voor de lancering van het merk DataBalk.nu. Het hele merk is door Xbase vormgegeven van Logo t/m website, digitale nieuwbrief, muismatten en drinkbekers en truien. Tevens zijn er door Xbase enkele video animaties gemaakt voor deze website.

Animatie

Met een animatie is het mogelijk mensen in korte tijd te informeren, aansporen of tot actie te overtuigen. Een animatie is makkelijk intern, via social media of op een website te delen. Hier is de animatie van DISKIZURE te zien. Bedoelt om het software pakket onder de aandacht te brengen. Het logo van DISKIZURE is ook door Xbase ontworpen.

Animatie/Video

Met goede medewerkers bouw je aan de continuïteit van je organisatie. Tegelijkertijd is talent schaars. En zijn je concurrenten op zoek naar dezelfde talenten. Belangrijk dus om met onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie jouw organisatie in de spotlights te zetten in de jacht op de juiste kandidaat. Xbase bedacht deze animatie/video voor het werven van medewerkers in Zuid Africa.

Product logo's

Om duidelijkheid te verschaffen binnen het productpallet heeft Xbase meerdere logo’s ontworpen.

Logo Onderhoudsketen

Ook ontworpen voor deze opdrachtgever voor het deelbedrijf Onderhoudsketen.nl. Inmiddels is het logo door en ander bewerkt en gaat het design door het leven als corporatieketen.nl

Logo Onderhouds keten

Website ontwerp voor de lancering van het merk Vastgoedtabel.nl.

Website ontwerp voor de lancering van het nieuwe merk Vastgoedtabel.nl. Het hele merk is door Xbase vormgegeven van Logo t/m website. Voor de home pagina is gebruik gemaakt van eigen dronebeeld.

Website ontwerp voor gitaarpraktijk John Verstegen

Website ontwerp voor de lancering van het nieuwe merk Vastgoedtabel.nl. Het hele merk is door Xbase vormgegeven van Logo t/m website. Voor de home pagina is gebruik gemaakt van eigen dronebeeld.

Website ontwerp voor DataBalk

Website ontwerp en meerdere mockups voor DataBalk.

Website en intranet ontwerp

Website ontwerp en meerdere mockups voor het intranet

Shopping Basket