Xbase staat voor Creative Design
vanuit een sterke merkgedachte

Over Xbase

Xbase ontwerpt identiteiten, huisstijlen en online en offline communicatie. De design- en visuele communicatieoplossingen van Xbase versterken mede het onderscheidend vermogen van bedrijven, diensten en producten. 

Xbase staat voor Creative Design vanuit een sterke merkgedachte. Vanuit de combinatie van strategie, design innovatie en technologie maak ik merken met impact. Merken die de goede verhalen vertellen en de juiste snaar raken. Xbase zorgt dat uw onderscheidend vermogen perfect naar voren komt. 

En vertalen bedrijfsdoelstellingen naar merk, visuele identiteit en huisstijl. Maar ook naar passende communicatie als websites en apps, on- en offline jaarverslagen en digitale magzines. Xbase wordt ingeschakeld bij merkontwikkelingen, herpositionering en actualisering van merken voor grote én kleine organisaties.

Interesse?
Mail naar info@xbase.nl
Of bel 0614562246

Over Xbase
Xbase is een eenmanszaak en verzorgd corporate design en visuele communicatie, media vormgeving. Mijn streven is een wezenlijk verschil te maken voor al uw merken en labels. Graphic Design is natuurlijk van groot belang voor al uw uitingen.

Interesse?
Mail naar info@xbase.nl
Of bel 0614562246

 

Xbase
KvK-nummer 75149737
T: 0614562246
W: info@xbase.nl