Xbase staat voor Creative Design
vanuit een sterke merkgedachte

Over Xbase

Xbase ontwerpt identiteiten, huisstijlen en online en offline communicatie. De design- en visuele communicatieoplossingen van Xbase versterken mede het onderscheidend vermogen van bedrijven, diensten en producten. 

Xbase staat voor Creative Design vanuit een sterke merkgedachte. Vanuit de combinatie van strategie, design innovatie en technologie maak ik merken met impact. Merken die de goede verhalen vertellen en de juiste snaar raken. Xbase zorgt dat uw onderscheidend vermogen perfect naar voren komt. 

En vertalen bedrijfsdoelstellingen naar merk, visuele identiteit en huisstijl. Maar ook naar passende communicatie als websites en apps, on- en offline jaarverslagen en digitale magzines. Xbase wordt ingeschakeld bij merkontwikkelingen, herpositionering en actualisering van merken voor grote én kleine organisaties.

Identiteit is de brandstof waar uw merk op loopt.
Uw toegevoegde waarde is een van de belangrijkste ingrediënten en broodnodig om als merk te groeien.

Daarnaast zijn kennis van uw klanten en markt en vertrouwen de sleutels om een succesvol merk te worden en te blijven. Het succes van een goed ontwerp is gebouwd op de helderheid van uw merk.

Als ik goed inzicht heb in wie u bent, weet van wat er uniek is aan u en welke indruk en boodschap u wilt communiceren naar de markt. Pas dan kan het ontwerpproces beginnen.

Goed design gaat niet over een glanzend oppervlak, het gaat over het communiceren van je identiteit.

Interesse?
Mail naar info@xbase.nl
Of bel 0614562246

Over Xbase
Xbase is een eenmanszaak en verzorgd corporate design en visuele communicatie, media vormgeving. Mijn streven is een wezenlijk verschil te maken voor al uw merken en labels. Graphic Design is natuurlijk van groot belang voor al uw uitingen.

Interesse?
Mail naar info@xbase.nl
Of bel 0614562246

 

Xbase
T: 0614562246
W: info@xbase.nl